Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Anmälan till nätverksträff för Ung kontakt

Är du intresserad av att bli en del av Psoriasisförbundets nätverk Ung kontakt?

Den 4-5 maj samlas vi på kansliet i Stockholm för att byta erfarenheter, utveckla nya idéer och sätt att stärka och stötta förbundets barn, ungdomar och anhöriga. Alla som är intresserade av att delta i nätverket är välkomna att anmäla sig och senast en vecka efter sista anmälningsdag får du besked om du är antagen.

 

För att anmäla sig behöver du vara medlem, ha möjlighet att delta under helgen, samt skriva en kort motivering till varför du vill vara med i nätverket. Anmälan är bindande och sista anmälningsdag är 12 april.

 

Är du inte medlem? Det blir du lätt här – Bli medlem. Bor du med någon som redan är medlem, då kan du bli familjemedlem för bara 100 kronor per år, anmälan görs av den som redan är medlem på Mina sidor.

 

Psoriasisförbundet betalar resa, kost och logi för helgen.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08 600 36 36 eller mejla: [email protected]

 

Anmälan till nätverksträff för Ung kontakt

  • Varför vill du komma?

Kontakt

Psoriasisförbundet

Bellmansgatan 30
118 47 Stockholm

08-600 36 36

Skicka e-post

Kontaktperson

Anmälan ung kontakt