Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Psoriasislotten till företag och anställda

Att köpa Psoriasislotten är troligtvis det mest givande köpet som du kan ge till forskningen om psoriasis. Genom Psoriasislotten kan du samtidigt visa din uppskattning för väl utfört arbete och det kostar bara 25 kronor styck.

Varför inte skicka med en lott tillsammans med löneavin, inför semestern eller till jul? Köp Psoriasislotten genom att fylla i formuläret nedan. I formuläret kan du skriva om du vill att vi skickar med tackkort till de som ska få gåvan. Det går även bra att skriva ut ett tackkort direkt härifrån som du kan ge tillsammans med Psoriasislotten för att visa extra uppskattning.

 

Det finns bara ett enda effektivt botemedel mot psoriasis och det är intensifierad forskning. Tack vare ditt köp kommer vi ett steg närmare. Beställning kan alla över 18 år göra och samma sak gäller för vem du kan ge bort det till.

 

Beställ Psoriasislotten Företag

*” anger obligatoriska fält

Referens på företaget*
Om du vill ha en bekräftelse på ditt köp av lotter så måste du uppge din epost här.
Pris: 25,00 Kr
Ange hur många lotter du vill beställa.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

Vill du veta mer om gåvorna och forskningen? Läs gärna här: Från gåva till forskning

 

Här hittar du vår integritetspolicy.

Notera att vi inte sparar personuppgifter efter att vi har skickat beställning.

Undrar du över något?

Ställ en fråga

Vill du göra något särskilt med Psoriasislotten? Fråga så hjälper vi till!

Ställ en fråga
Tack för din fråga!