Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

FAQ - Hur det går till att starta en egen insamling

En egen insamling är ett mer kreativt sätt att ge en gåva. Det kan exempelvis vara genom att uppmuntra sponsring i en akitivitet som du själv gör och att du vill att pengarna går till  forskningen om psoriasis och psoriasisartrit. Du bestämmer hur du vill göra.

 

 

Här hittar du några vanliga frågor om hur det går till

 

Vad är en egen insamling?
Det är en aktivitet som du själv gör för att samla in pengar för att stödja forskningen om psoriasis och psoriasisartrit.

 

Kostar det något att starta en insamling?
Nej, det kostar inget.

 

Vem kan starta en egen insamling?
Alla kan göra det. Privatpersoner, ideella föreningar, företag, eller skolklasser, och så vidare.

 

Hur ändrar jag på min sida?
Logga in på ditt användarkonto. På din sida kan du ändra namn, målbelopp, måldatum, beskrivning, och bild.

 

Kan jag använda vilken bild jag vill som insamlingsbild?
Ja, du kan välja en personlig bild som du själv äger, så länge den inte kan uppfattas som stötande eller att den är copyrightad.

 

Hur ger jag en gåva till en insamling?
Sök upp den insamling som du vill stödja. Klicka på ”Ge gåva”. Ange vilket belopp du vill ge och välj betalsätt, e-postfaktura eller Kort/Direktbetalning. Följ instruktionerna i gåvoflödet. Din betalning hanteras säkert via Svea Ekonomi.

 

Hur vet jag att pengarna kommer fram?
Psoriasisförbundets samarbetspartner Föreningssupport garanterar en säker och trygg betalning via Svea Ekonomi. Om du vill veta hur vi använder pengar vi får genom gåvor kan du läsa här. Och glöm inte: Varenda krona är viktig för forskningen!

 

Var kan jag få mer svar?
Om du inte hittar svaret på just din fråga här är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller 08-600 36 36 vi hjälper dig gärna! Vi har som mål att besvara ditt mejl inom 24 timmar under helgfria vardagar.

 

Här kommer du tillbaka till insamling

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!