Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Digitala föreläsningar

Här presenteras information om aktuella föreläsningar.

Föreläsning och frågestund på temat systembehandling vid psoriasis

 

28 november kl.18.00-19.00

 

De senaste 20 åren har varit närmast revolutionerande för psoriasisvården, då vi fått tillgång till flera effektiva systembehandlingar för psoriasis (systembehandling – läkemedel som tas som tablett, injektion eller infusion, till skillnad från utvärtes eller lokal behandling). Det finns nu ett flertal olika läkemedel som har lite olika ”mål” i immunförsvaret, en del som tas i tablettform och andra som tas som spruta.

 

Som patient kan det vara knepigt att förstå vilka läkemedel som läkarna kan skriva ut vid svårare psoriasis, hur och varför de fungerar och vad man bör tänka på när man står på den typen av medicinering. Därför bjuder Psoriasisförbundet in till en digital föreläsning och frågestund på just temat systembehandling vid psoriasis. Föreläsare är Anders Ljungberg, hudläkare och medicinskt ansvarig för Psoriasisföreningen i Stockholms behandlingsmottagningar.

 

(OBS! Temat för denna föreläsning/frågestund är systembehandling, vi kommer alltså inte att gå in på utvärtes behandling med exempelvis krämer och salvor eller ljusbehandling.)

 

Klicka här för att läsa om invärtes behandling vid psoriasis. 

 

 

Klicka här för att vara med vid föreläsningen i Teams.

 

 

 

vår filmsida hittar du tidigare föreläsningar om bland annat psoriasis, psoriasisartrit, psoriasis och mag-tarmsjukdom samt psykisk ohälsa och psoriasis. Som medlem får du alltid information skickad till dig om våra digitala föreläsningar. Bli medlem här!

Senaste nytt på Facebook

Vi lägger upp information om våra digitala föreläsningar och mycket annat som händer på Facebook.

Facebook

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!