Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Vill du delta i en internationell forskningsstudie?

Har du psoriasis och är över 18 år så kan du medverka i en forskningsstudie om hur vanligt det är med olika typer av beroenden när man lever med en kronisk hudsjukdom. Din medverkan består i att du svarar på frågor via en digital enkät och du är helt anonym. Enkäten tar ca 15-20 minuter att besvara. Mer än så behöver du inte göra!

 

Syftet med studien är att undersöka frekvensen av vanliga beroenden (alkohol, droger, mat, spel, internet och tobak) hos personer med kroniska hudsjukdomar, och att jämföra patienter från olika sjukdomsgrupper inom ett land och mellan olika europeiska regioner och länder.

Forskningsprojektet är ett internationellt samarbete. I Sverige är forskningshuvudman för projektet Region Östergötland/Linköpings Universitet och Karolinska Institutet/Karolinska Universitetssjukhuset.

 

Läs mer och delta i studien genom att gå in på denna länk.

 

 

Tack för ditt engagemang och för att du hjälper till med att bidra till viktig forskning!

Skriven av: barbra