Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Höstfest med sång och musik

Psoriasisförbundet Umeå lokalavdelning firade som vanligt hösten med en fest. Vice ordföranden Maj-Britt Johansson hälsade alla välkomna och särskilt dagens underhållare Ingemar Grahn.

De fint dukade borden inbjöd till en trevlig kväll. De som arbetat för att festen kunde komma till stånd hälsade gästerna med glada hejarop.

Festmaten kom från en närliggande restaurang. Som förrätt Toast Skagen och till varmrätt stekt lax, med god sås, potatis och grönsaker.

Ingemar Grahn inledde med Låt Hjärtat va me, Leva Livet och Tell The World You’re Mine från det kungliga bröllopet. Det blev allsång med ett Sven-Ingvars potpurri Börja om från börja, Margareta, Guldbruna ögon m.fl. Han framförde låtar av Jerry Williams, Beatles, Elvis och så blev det mer allsång som Dagny och Bullfest hela dan.

I den passande pausen kunde alla ta del av kaffe och efterätt som bestod av chokladmousse och fruktsallad. Dessutom fanns frukt och godis.

Kvällen avslutades med lotteridragning där fina vinster insamlats av ansvariga. Alla vände glada hemåt med många intryck i minnet.