Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Höstfest med mat, lotteri och sång

Psoriasisföreningen i Umeå firade som vanligt hösten med en fest. Vice ordförande Maj-Britt Johansson hälsade alla välkomna särskilt underhållaren Tor-Björn Banetun.

De fint dukade borden inbjöd till en trevlig kväll. Redan i ytterdörren blev gästerna välkomnade och väl inne fick alla en välkomstdryck bestående av cider och tilltugg

Tor-Björn Banetun började sin sångstund Ljus och värme, och Låt mig få tända ett ljus. Några låtar på engelska Lucky Lips och Still.
Så var det dags för den festliga maten som kom från en närliggande restaurang. Som förrätt var det en lyxig Räkbakelse och till varmrätt varmrökt lax på spenatbädd med vitvinssås, potatis och grönsaker.

Under tiden borden avdukades blev det fortsatt sång med där både Fattig bonddräng, Nidälven och Drömmen om Elin passade in.

Till kaffet serverades kaffe kaka, frukt och godis. Samtalen kring borden tog fart och många passade på att ta kontakt med vänner de inte träffat på ett tag.

Kvällen avslutades med lotteridragning där fina vinster insamlats av ansvariga. Alla vände glada hemåt med många intryck i minnet.