Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Försäljningskontoret i Karlstad

Försäljningsexpeditionen

 

Vårt försäljningskontor i Karlstad handhar Rikslotteri samt olika säljaktiviteter.
Psoriasisförbundet
Box 1018
651 15 Karlstad
tel: 054-18 86 91
mail: [email protected]
fax: 054-18 86 94

 

Du hittar oss också på kontaktsidan.

 

 

Försäljningskontoret i Karlstad söker telefonförsäljare

 

Vi söker nu ett antal hemmasäljare till förbundets rikslotteri och försäljningsverksamhet. Uppgiften är att sälja våra populära skraplotter – Psoriasislotten samt övriga produkter. All försäljning är till förmån för svensk psoriasisforskning.

 

Arbetsbeskrivning:
Kontakta sponsorer/bidragsgivare via telefon och erbjuda skraplotter eller produkter så som CD-skivor, vykort, brevmärken och mycket annat. Du behåller dina kunder för återförsäljning. Du får förmånen att arbeta med populära produkter och som stöd har du kontinuerlig kontakt med vår säljcoach.

 

Du kommer att ingå i vår telemarketinggrupp och arbeta från det egna hemmet. Som säljare hos oss har Du förmånen att påverka hur mycket Du jobbar samt när Du väljer att förlägga dina arbetspass. Arbetet kan utföras så väl vardagar som helger och kvällar.

 

Lönen är provisionsbaserad och det finns goda förtjänstmöjligheter för dig med uthållighet och självdisciplin.

 

Du får:
– Provisionslön
– Coachning
– Sälja ett koncept som gör skillnad
– Stor egen frihet

 

Kvalifikationer:
Som person vill vi att Du är ordentlig och trevlig i din framtoning och har lätt för att få god kontakt med folk. Du ska vara engagerad, mål- och resultatinriktad och ta ditt arbete på allvar. Tidigare erfarenhet av försäljning är en merit men inget krav. Vi söker säljare i alla åldrar från 18 år.

 

Är du intresserad? Hör av dig till Helena Anderberg Rekryteringsansvarig:

Telefon 054-155170 (8.00-16.00)
[email protected]