Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Kompetensutbildning 2019

Under Psoriasisförbundets regionsträffar hösten 2018 kom önskemål om utbildning. Nu bjuder förbundet in till endagars utbildningar i Stockholm.

Vi ser att behoven som finns sträcker sig från grundläggande funktionärskunskap för att kunna fullfölja sitt uppdrag och veta vad uppdraget innebär innan en tar sig an det, till hur arbetet inom styrelser kan förbättras och anpassas efter ett civilsamhälle i förändring.

 

Utbildningen är helt gratis för medlemmar och vi bjuder även på lunch. Hålltider är 10.00-16.00 och schema skickas ut till deltagarna ca. en vecka innan kurstillfället.

 

Resa samt eventuellt boende och inkomstbortfall står du själv för, alternativt kan eventuellt era avdelningar sponsra detta. Vi uppmanar er i samtliga avdelningar att se över vilka behov ni har och utnyttja tillfället att få ny kunskap inom dessa områden.

 

Utbildningarna är öppna för samtliga medlemmar och då vi har begränsat med antal platser är det först till kvarn principen som gäller.

 

Anmäl dig till de olika kurserna i formuläret längst ned på sidan senast tre veckor innan kurstillfället.

 

Maila [email protected] vid frågor och håll utkik på hemsidan, sociala medier, och i din mailkorg för uppdateringar.

 

Utbildningsdatum

 

 

 

21 november – Föreningsekonomi

 

 

För förbundets alla kassörer och ekonomiansvariga förtroendevalda som vill diskutera utmaningar och möjligheter, få tips om nya tekniska möjligheter, samt vad en ska tänka på inför årsbokslut och revision.

 

 

 

Anmälan till kompetensutbildning