Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Välkommen på digital träff!

Den 26 januari klockan 18:30-19:30

Välkommen till en digital kvällsträff för unga vuxna mellan 20-35 år! Vi som bjuder in till detta är unga vuxna som har erfarenhet av hur det är att vara ung och ha psoriasis. Den erfarenheten är vi inte ensamma om och därför vill vi gärna bjuda in dig till en digital träff. Vi vill säga hej, berätta vilka vi är och om du vill får du också gärna berätta vem du är.

 

Ibland har vi liknande erfarenheter, ibland har vi olika erfarenheter. Denna träff är till för att alla ska få dela med sig utifrån sina egna tankar och funderingar.

Vill du hellre delta genom att lyssna in så går det självklart också bra. Efter att du har anmält dig skickar vi ut en inbjudan till dig. Om du har frågor eller funderingar så hör av dig till [email protected] Inbjudan är till alla i hela Sverige men Skåne länsavdelning hjälper till lite extra.

 

Vi ser fram emot att ses den 26 januari kl 18.30! Du anmäler dig enkelt till vår gemensamma digitala träff genom att klicka här!