Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Välkommen på digital träff!

Den 4 maj klockan 18:30-19:30

Välkommen till en digital kvällsträff för dig som är mellan 20-35 år. Vi som bjuder in till detta är unga vuxna som har erfarenhet av hur det är att leva med psoriasis. Den erfarenheten är vi inte ensamma om och därför vill vi gärna bjuda in dig till en digital träff.

 

Vi vill säga hej, berätta vilka vi är och om du vill får du också gärna berätta vem du är. Vi har nu kört det här några gånger och det brukar alltid finnas flera som vill komma och träffas. Du anmäler dig enkelt till vår gemensamma digitala träff med detta formulär.

 

Ibland har vi liknande erfarenheter, ibland har vi olika erfarenheter. Denna träff är till för att alla ska få dela med sig utifrån sina egna tankar och funderingar. Vill du hellre delta genom att lyssna in så går det självklart också bra. Efter att du har anmält dig skickar vi ut en inbjudan till dig. Om du har frågor eller funderingar så hör av dig till [email protected]. Inbjudan är till alla i hela Sverige men Skåne länsavdelning hjälper till lite extra.

 

Vi ser fram emot att träffa dig som kommer för första gången och dig som varit med tidigare!

 

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!

Bli medlem!

Bli medlem!