Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Ungdomskurser 2019

I år genomför vi en extra stor ungdomssatsning för alla förbundets unga i hela Sverige.

Bland annat kommer två träffar hållas i sommar på temat Hälsa och livskvalité. De är planerade till 14-16 juni för tonåringar (14-19 år) och 9-11 augusti för unga vuxna (20-32 år). Här kan du anmäla dig om du är intresserad eller tipsa någon du känner som borde anmäla sig.

 

Kurstillfälle 1 – Hälsa och livskvalité för tonåringar

 

Psoriasisförbundet bjuder in alla sina medlemmar i åldern 14–19 år till en helg där vi tillsammans fokuserar på vår hälsa och livskvalité. Med föreläsare, samtal och aktivitet skapar vi verktyg till bättre fysisk, psykisk, social och sexuell hälsa. Kursen ges 14-19 juni i Sala.

 

Läs mer och anmäl dig här

 

Kurstillfälle 2 – Hälsa och livskvalité för unga vuxna

 

Psoriasisförbundet bjuder in alla sina medlemmar i åldern 20–32 år till en helg där vi tillsammans fokuserar på vår hälsa och livskvalité. Med föreläsare, samtal och aktivitet skapar vi verktyg till bättre fysisk, psykisk, social och sexuell hälsa. Kursen ges 9-11 augusti i Nyköping.

 

Läs mer och anmäl dig här

 

Hör gärna av dig till [email protected] vid frågor! Är du inte medlem än så blir du det enkelt här – eller är någon i din familj medlem be denne anmäla dig som familjemedlem.