Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Kurstillfälle 2 - Hälsa och livskvalité för unga vuxna

Psoriasisförbundet bjuder in alla sina medlemmar i åldern 20–32 år till en helg där vi tillsammans fokuserar på vår hälsa och livskvalité. Med föreläsare, samtal och aktivitet skapar vi verktyg till bättre fysisk, psykisk, social och sexuell hälsa.

 

När: 9-11 augusti för unga vuxna (20-32 år)

Var: Sunlight Hotel Nyköping

Sista anmälningsdag: 12 maj

 

Vi samlas på hotellet i Nyköping under eftermiddagen på fredagen och avslutar tillsammans söndag eftermiddag. Program för helgen skickas ut tillsammans med bekräftelsemail till de som kommer att delta på lägret.

 

Kostnaden för kursen är 500 kronor och då ingår resor, boende, mat och samtliga föreläsningar och aktiviteter. Deltagare måste ha betalat medlemsavgiften för 2019 i Psoriasisförbundet och kan vara både huvudmedlem eller familjemedlem. Vänner, syskon och anhörig är välkomna att delta.

 

Sista anmälningsdag är 12 maj och anmälan är bindande.

 

Hör gärna av dig till [email protected] vid frågor!

 

Ungdomskurs 2 2019