Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Lokal Medlemstidning

Psoriasisförbundet Västmanlands län och Psoriasisförbundet Västerås lokalavdelnings gemensamma medlems- och informationstidning. Det är lokal information som trycks i 1 000 exemplar per nummer och som utkommer 4 ggr/år.

Tidningen distribueras till föreningens medlemmar, Hud- och Reumatolog-klinikerna, Närsjukhusens medicin- och ljusbehandlingsmottagningar, till länets alla Familjeläkare och/med väntrumsexemplar på mottagningar och Vårdcentraler. Alla Biblioteken, samtliga Landstingspolitiker, samtliga länets Riksdagsmän, Ledamöterna i Nämnden för Funktionshindrade och Individ- och Familjenämnden i Västerås, Västerås stads Handikappsamordnare, Handikapporganisationerna i Västmanland och till övriga samarbetspartners i länet och landet samt till våra annonsörer.

 

Läs ett nummer av tidningen här.

Kontakt

Västmanlands län

Psoriasisförbundet Västmanlands län och
Psoriasisförbundet Västerås lokalavdelning

C/O Claes Roos
Alvägen 5
734 51 Kolbäck

070 740 00 26

Skicka e-post

Kontaktperson

Claes Roos, Kassör

070 74 000 26

Skicka e-post