Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Bli medlem och engagera dig

Bli medlem

Tillsammans bidrar vi till forskningen och arbetar för att alla med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv. Här finner du gemenskap, kunskap och engagemang för 225 kronor per år.

När du har fyllt i ansökan och kommer till betalningsalternativ kan du välja mellan att betala med kort (Visa/Mastercard), Swish eller faktura.

 

Alla är välkomna i Psoriasisförbundet

Medlemsavgiften är 225 kr/år. I medlemsavgiften ingår medlemskap i både vår riksorganisation och i din avdelning lokalt.

 

Våra lokalavdelningar finns representerade i Sveriges samtliga län och har ett 50-tal lokalavdelningar runt om i landet, här arrangeras föreläsningar, kurser och andra aktiviteter. Lär känna andra som lever med psoriasis och psoriasisartrit, här finns både kunskap och gemenskap.

 

Är ni flera i familjen på samma adress kan övriga familjemedlemmar teckna ett familjemedlemskap för 100 kr per person. Då ingår alla förmåner förutom medlemstidningen.

 

Mer information: Medlemsförmåner
Psoriasistidningen | Allmänna villkor
Betalningsinformation

Önskar du personlig service eller har frågor ring oss på 08-600 36 36 eller kontakta oss på [email protected]

 

Gemenskap

Här finns erfarenhetsutbyte, tips och råd från andra medlemmar och närstående.

 

Det händer alltid något intressant ute bland våra läns – och lokalavdelningar runt om i hela landet, som föreläsningar, kurser och social samvaro.

Kunskap

Kunskap och information som du kan lita på!

 

Vår ambition är att bevaka och informera om de senaste rönen inom psoriasis- och psoriasisartritforskning, vård och behandling.

 

Du kan ta del av allt detta genom Psoriasistidningen, vårt digitala nyhetsbrev, vår hemsida och vårt informationsmaterial.

Engagemang

Det finns närmare 400 förtroendevalda över hela landet som arbetar ideellt.

 

Vårt arbete och engagemang är fokuserat på en  en bättre och mer rättvis vård och behandling i hela landet.

 

Psoriasisförbundet är en viktig plattform för att gemensamt driva frågor som är viktiga för psoriasissjuka, som tillgång till effektiv behandling och att patientens behov sätts i centrum.