Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Spara i Humanfonden är enkelt och givande

Om du gör ett vanligt sparande i Swedbanks Humanfond så ger du en mycket betydelsefull gåva till Psoriasisförbundet varje år.

Dela med dig av ditt sparande i Humanfonden. Swedbanks Humanfond är en ideell fond som investerar i företag som aktivt arbetar med miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. Fonden är även Svanenmärkt. Varje år skänker spararna i Humanfonden generellt sett 40 miljoner kronor till välgörande ändamål. Fonden har ingen avgift och du kan välja att stödja Psoriasisförbundet med två procent av ditt sparande om du har ett konto i Swedbank. Har du inte ett konto där kan du kostnadsfritt skapa det. Det går att spara i Humanfonden i andra banker men då fördelas eventuell avkastning på alla organisationer som är förmånstagare i stället.

 

Swedbank Humanfonden

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

 

 

90konto