Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Gåva när du handlar

Sponsorhuset är enkelt

Handla genom Sponsorhuset så får du rabatt och ger en gåva till Psoriasisförbundet.

Psoriasisförbundet är anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker som erbjuder allt möjligt som elektronik, resor och apotek samt mycket mer. Varje köp du gör blir en gåva till Psoriasisförbundet och till dig själv.

 

Vi på Psoriasisförbundet tycker att det är bra att handla med måttfullhet, men behov kommer alltid att uppstå och då vinner alla på att köpet går via Sponsorhuset. Undersök utbudet av butiker och börja handla här.

 

Gör gärna bonusstegen och registrera dig så stödjer du oss med upp till 50 kr och du själv får en biobiljett. Om 20 personer går igenom bonusstegen så får Psoriasisförbundet 1 000 kr. Ta mig till bonusstegen här.

 

Om du brukar handla på datorn med Chrome eller Firefox så finns ett smidigt program som upplyser dig om du är på en sida som genererar gåva till oss. Du aktiverar funktionen här. Ett knapptryck bort och du kan aldrig missa ett köp!

 

Brukar du spela på Svenska Spel så kan du ge upp till 3 % tillbaka till Psoriasisförbundet och du som är företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller tankar bilen.

 

På Sponsorhuset kan du handla och ge en gåva samtidigt

Besök hundratals butiker

Bonusstegen

Aktivera smidigt tillägg

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!