Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Här kan du beställa Psoriasislotten

Att köpa Psoriasislotten är troligtvis det mest givande köpet som du kan ge till forskningen om psoriasis. Att stötta forskningen på detta sätt kan alla som är över 18 år göra.

Visste du att psoriasis är en sjukdom som uppstår i immunsystemet? Det är en av många upptäckter som forskningen bidrar till för att förändra vårt sätt att se på och behandla sjukdomen. Forskningen har alltid varit viktigt för Psoriasisförbundet, eller som förbundet uttryckte det tidigt: Det finns bara ett enda effektivt botemedel mot psoriasis och det är intensifierad forskning!

 

Nedan beställer du enkelt Psoriasislotten. Betalningsavi skickas på posten efter genomförd beställning. Lotterna skickas hem till dig efter att avi är betald.

  • Pris: 25,00 Kr
    Ange hur många lotter du vill beställa.
  • 0,00 Kr

 

Vill du veta mer om gåvorna och forskningen? Läs gärna här: Från gåva till forskning

 

Här hittar du vår integritetspolicy.

Notera att vi inte sparar personuppgifter efter att vi har skickat beställning.

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!