Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Kivra och e-faktura

Att du väljer digital faktura är både bra för miljön och ger större överskott till vår vision om ett bra liv för alla med psoriasis och psoriasisartrit. Ange fakturanumret som hittar du på senaste fakturan så hjälper vi till med resten!

 

I dag är det många som tar betalt för en pappersfaktura. Det gör inte vi på Psoriasisförbundet. I stället ser vi det som en gåva till oss och för miljöns skull när du väljer digital faktura. Som företag kan du välja e-faktura och som privatperson kan du välja Kivra. En digital faktura kan betalas genom internetbanken precis som en faktura på posten. Du behöver alltså inte betala genom Kivra bara för att du får din faktura digitalt. Tack för att du ansluter dig!

 

Ett säkert stöd genom vårt 90-konto

Tack för att du stöttar Psoriasisförbundet. Vårt 90-konto är din säkerhet att varje gåva kommer till nytta. Om du är inte har Kivra men är intresserad av att skaffa det kan du göra det här.

Digitala fakturor sparar!