Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Autogiro Autogiro

 

Smidigt medlemskap med autogiro! 

Om du precis ansökt om medlemskap men ännu inte betalat din första faktura så måste du betala och bli medlem först. Autogirot dras en gång per år och brukar vara den första januari. Du får alltid tydlig information av oss inför varje dragning.

 

För att lämna ett digitalt medgivande klickar du nedan. Medlemsnummer kan anges i fältet för kundnummer i ansökan men det går bra att lämna fältet tomt.

Betala via autogiro – Digital ansökan

 

Om du hellre vill posta in din autogiroansökan så går det bra att skriva ut brevet nedan och posta till oss. Om du vill att vi skickar denna blankett så kan du använda formuläret på denna sida så hjälper vi till.

 

Undrar du något?

Ställ en fråga

Vill du ha ansökan på posten eller har synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!

Bli medlem om du inte redan är det

Bli medlem!