Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Information om köp och betalning

När du gör en betalning till Psoriasisförbundet ska du känna dig trygg och veta hur vi hanterar dina personuppgifter.

Allmänt

När du ger en gåva eller köper något av Psoriasisförbundet är du med och bidrar till stöd för forskning och/eller information om psoriasis/psoriasisartrit. Vi hoppas att du ska bli nöjd med köpet/gåvan. Här berättar vi om dina rättigheter och vad du kan göra om något inte blev som du tänkt dig.

 

Köpvillkor
Ditt köp och dina uppgifter skyddas av Konsumentköplagen, Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler samt Dataskyddsförordningen/GDPR. Läs mer här för information om hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR.

 1. Företagsinformation
  För köp som sker på denna webbplats ansvarar Psoriasisförbundet, Org.nr: 802002-7283. Kontakt: Tel: 08-600 36 36, E-post: info@pso.se, Adress: Psoriasisförbundet, Bellmansgatan 30, 118 47 Stockholm.
 2. Betalningsalternativ
  Psoriasisförbundet erbjuder flera olika betalningsalternativ och samtliga omfattas av tillämpbara lagar och bestämmelser. Betalningsalternativ på vår hemsida är säkrade genom att vara en direktbetalning till oss eller genom ett företag som vi har avtal med. Psoriasisförbundet anlitar Föreningssupport/Bizsys AB med organisationsnummer 556488-3865 som samarbetspartner för att hantera många betalningar.
 3. Priser
  Alla priser anges i svenska kronor utan moms. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning. Priset inkluderar samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto- och fraktkostnader.
 4. Leverans och frakt
  Efter betalning till något av Psoriasisförbundets konton skickas varan vanligtvis inom en vecka och välkomstpaket för medlemmar inom tre veckor. Över sommar- och juletid kan det ta lite längre tid. Kostnader förenade med frakten anges i samband med köpet.
 5. Avbeställning
  Om du önskar att avbeställa en vara kontakta oss snarast. Se punkt 1 Företagsinformation för kontaktuppgifter.
 6. Reklamation
  Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela oss och beskriva vad felet är. Vi kommer då att informera dig om hur du går vidare.
 7. Ångerrätt och returer
  Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan. Meddela oss inom 14 dagar att du vill returnera varan. Skriv ut/ner dina uppgifter tillsammans med konto dit summan ska återbetalas och lägg ner i brevet. Är det fel på varan står vi för returfrakten. Om du ångrat dig men inget fel finns står du för returfrakten. Returfrakt av värdehandlingar så som Psoriasislotten måste skickas spårbart. Läs mer om lagen här.
 8. Återbetalning av gåva
  Psoriasisförbundet återbetalar gåva om givaren ångrar sig eller om det finns misstanke om att givaren inte varit medveten om sin handling. Medlemskap och gåvor faller under samma bestämmelser som vilken vara som helst som man köper på internet. Du har rätt att ångra dig om du meddelar oss inom 14 dagar.

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!