Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

JOYNA - Vinstchans varje vecka

Psoriasisförbundet erbjuder tillsammans med Folkspel lotteriet JOYNA som ger en spännande digital dragning varje vecka med chans att vinna upp till 10 miljoner kronor.

JOYNA är det nya lotteriet med vinstchans och dragning varje vecka. Prenumerationen kostar 160 kr per månad, har ingen bindningstid och riktiga storvinster. Det här är en satsning för att göra det så roligt som möjligt att stötta Psoriasisförbundets viktiga arbete. Missa inte denna spännande nya satsning så gå med här!

Miljonchans varje vecka

Varje vecka har du miljonchans! Dessutom lottas 100 000 kr ut varje vecka och Psoriasisförbundet vinner lika mycket om du köper din lott av oss. Högsta vinsten är 10 miljoner kronor. Häng med så länge du vill, avsluta när du vill. 

90-konto med licens av Svenska Spelinspektionen

Spelinspektionen

Svensk Insamlingskontroll

Stödlinjen

Tack för ditt stöd