Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Kontaktpersoner

Våra kontaktpersoner fungerar som kamratstödjare och kan hjälpa dig att hitta information

En kontaktperson är en person som själv har erfarenhet av att leva med psoriasis/psoriasisartrit eller en person som lever som närstående till en person som lever med sjukdomen. Våra kontaktpersoner engagerar sig ideellt. De är kontaktbara för medlemmar och intresserade och fungerar som en kamratstödjare, en psoriasiskontakt, genom att dela med sig av sina erfarenheter. De kan hänvisa till var man kan hitta information och vad ett medlemskap i Psoriasisförbundet innebär. Våra kontaktpersoner har deltagit i Psoriasisförbundets utbildning.

 

Här hittar du våra kontaktpersoner.

 

Vill du stötta andra människor som har fått en psoriasisdiagnos?
Låter det här intressant? Vill du bli kontaktperson i Psoriasisförbundet? Hör av dig till oss info@pso.se

Nästa utbildningstillfälle för kontaktpersoner är 11 september 2024, kl. 18.00-19.00. Sista anmälan 8 september. Om du är intresserad av att bli kontaktperson men tiden inte passar, kontakta oss.

 

 

 

 

 

 

Vill du bli kontaktperson?

Ställ en fråga

Vill du stötta andra människor som har fått en psorasisisdiagnos? Bli kontaktpersons hos oss!

Skicka in din intresseanmälan
Tack för din fråga!