Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Den här sidan vänder sig till dig som arbetar inom vården och träffar personer med psoriasis/psoriasisartrit och deras närstående.

Välkommen till Psoriasisförbundets aktivitetssida för vårdprofessionerna!

 

Här publicerar vi information om aktiviteter som vi arrangerar för bland andra läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Det kan röra sig om allt ifrån digitala föreläsningar till längre kurser och utbildningar. Vi kommer även tipsa om informations- och utbildningsmaterial som vi tar fram som kan vara lämpliga för era patienter som en del av deras vårdresa.

 

Psoriasisförbundets filmsida

På vår filmsida hittar du inspelade föreläsningar, frågestunder, paneldiskussioner, intervjuer och rena instruktionsfilmer. Tipsa gärna både kollegor och patienter!

 

Svårt att prata om sexuell och reproduktiv hälsa med dina patienter?

Psoriasisförbundet har tagit fram en flyer till vården med enkla tips om hur du kan ta upp frågor om sexuell hälsa med dina patienter:   Sexuell hälsa vid psoriasis_flyer_webb

Det finns även en mer omfattande broschyr som riktar sig till patienter, närstående och vården som innehåller både information och tips om sexuell och reproduktiv hälsa vid psoriasis och psoriasisartrit. Du hittar den i Materialbanken.
Precis som allt vårt övriga tryckta material är det kostnadsfritt.

 

 

Vill du få information från Psoriasisförbundet om kommande föreläsningar och andra aktiviteter samt vad som är aktuellt inom psoriasis? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kontakt

Psoriasisförbundet

Bellmansgatan 30
118 47 Stockholm

08-600 36 36

Skicka e-post

Kontaktperson

Vårdprofession