Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Välkommen till vår gemenskap

Våra avdelningar erbjuder gemenskap, kunskap och engagemang över hela landet.

VÅR KALENDER

 

 

 

Psoriasisförbundets medlemmar finns över hela Sverige.  Psoriasisförbundet är representerat i över 95 % av  Sveriges samtliga län och har ungefär 60 avdelningar med egna styrelser som arbetar aktivt för att varje medlem och varje person med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv. Det innebär att största delen av aktiviteterna som är för våra medlemmar också sker på olika platser runt om i Sverige. Därför är det alltid bra att vara medlem och hålla sig uppdaterad på vad ens avdelning har på gång. Här kan du hitta din närmaste avdelning!

 

Vi tror att den lokala verksamheten är den allra viktigaste. Genom att träffas och dela erfarenheter lär vi oss mer om vad som fungerar för andra, vad som inte fungerar och vad som behöver förbättras med vården där du bor. Vården ser olika ut på olika platser i Sverige. Vi har ett gemensamt ansvar att försöka förbättra vården, både för oss själva och för kommande generationer. Du kan alltid ta kontakt med din avdelning och fråga om du kan hjälpa till med något. Vill du göra en personlig insats kan du besöka vår sida: ”Volontär för en dag”.

 

Fem givande saker är att:

  1. Materialbanken hittar du relevant information. Vi förser hela Sveriges hudmottagningar med gratis broschyrer så att alla med psoriasis och psoriasisartrit får möjligheten att förstå sin diagnos.
  2. Med prenumeration på Nyhetsbrevet får du den med senaste kunskapen och aktuella nyheter direkt till din e-post fem gånger per år.
  3. Mina sidor hittar du medlemsunikt material, medlemsförmåner och kan läsa Psoriasistidningen digital. Där hittar du också dina medlemsförmåner.
  4. Ett lokalt medlemskap och en riksorganisation som arbetar för dig. Hitta din närmaste läns- eller lokalavdelning här.
  5. Att alla kan stötta forskning vårt gemensamma påverkansarbete på flera olika sätt.

Ditt engagemang gör skillnad. Du som medlem bidrar alltid!

 

 

Engagera dig på sociala medier

Om du har en minut över får du gärna gilla och dela våra inlägg på Facebook. Ju fler som gillar och delar desto större genomslag får de frågor som vi gemensamt bedriver.

Facebook

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!

Bli medlem!

Bli medlem!