Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Certifiera dig som frisör

Psoriasisförbundets hemsida har över en halv miljon besök under ett år. Topp fem bland våra mest besökta sidor är psoriasis i hårbotten. Har man psoriasis är det mycket vanligt att man har det i hårbotten. Många behöver en bra frisör. Du som frisör kan göra stor skillnad.

 

Visste du om att ungefär 300 000 personer i Sverige har psoriasis?

 

Även om man har psoriasis i hårbotten så går det att klippa, färga, och permanenta håret. Du som frisör kan vara den som upptäcker att någon har psoriasis. Har du kunskap om psoriasis kan du därför göra stor skillnad för en kund.

 

Därför vi har tagit fram en certifierings-utbildning för frisörer med en utbildningsfilm som går vi igenom det du behöver veta som frisör och vad som är bra att tänka på när du möter kunder som har psoriasis i hårbotten. Några personer som har psoriasis i hårbotten agerar hårmodeller och en utbildare berättar. Du får se hur det kan se ut, och hur olika det kan se ut beroende på hur mild eller svår psoriasis man har.

 

Börja med att intresseanmälan dig nedan. Sen ser du utbildningsfilmen och får en länk med ett prov där du svarar på ett antal frågor och påståenden. Efter att du har svarat på alla och betalat fakturan på 400 kronor får du  paket av oss med bland annat ett personligt certifikat, broschyr om psoriasis i hårbotten samt en knappnål på Psoriasisförbundets hemsida som bekräftar att du har genomgått psoriasisutbildning för frisörer.

 

Vill du veta mer om certifieringen och utbildningen och vad som ingår? Anmäl ditt intresse i nedan formulär.

 

Att bli certifierad frisör kostar 400 kronor. Du genomför en kort utbildning som ger dig ett certifikat och en nål på vår karta så att kunder kan att hitta dig som genomfört utbildningen.

Intresseanmälan frisörutbildning

*” anger obligatoriska fält

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Här hittar du vår integritetspolicy i fulltext.