Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Förtroendevald

En sida för dig som är förtroendevald i Psoriasisförbundet

Att vara förtroendevald i Psoriasisförbundet

Psoriasisförbundet är en intresseorganisation för människor med psoriasis och psoriasisartrit samt personer som stödjer våra syften. Vi är glada att just du valt att engagera dig och tillsammans arbeta mot vårt övergripande mål, att alla med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv. Du som inte redan är engagerad men är nyfiken och vill veta mer om vårt arbete klicka här för att hitta din närmaste avdelning.

 

Psoriasisförbundet i framtiden

Riksstämman 2021 fattade beslut om ett dokument som ska ses som en ”kappa” som beskriver och ramar in Psoriasisförbundets framtidsfrågor. I dokumentet finns målbilder för det fortsatta arbetet. Psoriasisförbundets utvecklingsarbete är en långsiktig process inom förbundet för att möta nuvarande och framtida utmaningar, dels externt i termer av samhällsförändringar, dels internt i termer av att bygga en solid organisation. Framtidsarbetet handlar om några utmaningar som förbundet beslutat att särskilt arbetar vidare med. Klicka här för att läsa mer om framtidsarbetet.

 

Medlemsvärvning

Ju fler medlemmar vi är desto bättre blir förutsättningar för att alla med psoriasis ska kunna leva ett bra och aktivt liv. Som medlem får du  gemenskap, kunskap och engagemang. Det finns material för att värva och vårda medlemmar. Klicka här för att läsa mer och beställa material.

 

Kontaktpersoner

Genom att arbeta med kontaktpersoner vill förbundet öka vår närvaro i landet, finnas nära våra medlemmar. Det är en ny engagemangsform med ett mindre omfattande uppdrag. Tycker du att det här låter intressant kan du ladda ner en informationsflyer. Den kan ni använda i er avdelning för att sprida information och rekrytera kontaktpersoner. Bli kontaktperson hos oss!

 

Medlemsutskick

Vill ni göra ett utskick per post till era medlemmar kan ni kontakta förbundskansliet för att få aktuella medlemslistor och etiketter skickade per post. Det går även att göra utskick till medlemmar med e-post och sms. En lista med e-postadresser till era medlemmar kan ni få till er egna avdelnings e-postadress. Utskick per post kan även göras direkt från medlemssystemet. Utskick kostar 11,90 kronor/brev och 1 krona/bilaga (allt i svartvitt). För utskick till färre än 300 mottagare tar de ut en startavgift på 900 kronor. Det enda som behövs är att skicka en PDF med innehållet till info@pso.se. Räkna med att det behövs minst fem veckors framförhållning om breven skickas denna väg. SMS kan skickas direkt från förbundskansliet så fakturerar vi avdelningarna direkt. Det brukar kosta 1,50 kronor/sms per medlem.

 

Lägg upp aktiviteter i kalendern

Vill ni lägga upp era aktiviteter i vår gemensamma kalender? Klicka här.

 

Förbundskansliet som resurs

Förbundskansliet finns här för att stötta er i ert uppdrag. Har du frågor/funderingar, åsikter eller vill bolla idéer? Mejla till info@pso.se eller ring 08-600 36 36 så inleder vi en dialog.

 

Läs mer om möten som förbundsstyrelsen och förbundskansliet bjuder in till

Välkommen till vår kalender

 

Hitta vanliga dokument som används i verksamhet och vid årsmöte

Vanliga handlingar och dokument

 

Hitta information om digitala möten, hemsida och intern information

Digitala verktyg och intern information