Symtomen du bör ha koll på

30 Nov 2017 Psoriasis och psoriasisartrit för med sig en ökad risk för andra sjukdomar. Därför är det bra att ha koll på symtomen för de vanligaste följdsjukdomarna. I en artikel från Psoriasistidningen kan du läsa om vilka symtom du bör ha koll på.

Pressklipp från Internationella psoriasisdagen

3 Nov 2017 Internationella psoriasisdagen uppmärksammades bland annat i Expressen och ICA-kuriren

Livesändning på Facebook

27 Okt 2017 På Internationella psoriasisdagen den 29 oktober kan du följa Psoriasisförbundets livesändning med Prof. Mona Ståhle och Dr. Kenneth Henriksson på vår Facebook-sida.

Barbro Westerholm har koll på läkemedlen

8 Aug 2017 Psoriasistidningen har träffat Barbro Westerholm.

Du har rätt till en fungerande vård och behandling!

29 Jun 2017 Psoriasisförbundet har tagit fram sju steg mot en god och jämlik psoriasisvård över hela landet.

Ny behandling på gång för Psoriasisartrit

20 Jun 2017 På forskningskonferensen EULAR presenterades data för två nya läkemedelsklasser vid psoriasisartrit. Båda med lovande resultat.

Fetma vanligare bland patienter med psoriasisartrit

20 Jun 2017 Närmare 30 procent av patienter med psoriasisartrit rapporterar fetma, enligt en svensk studie.

Sjukvården viktigast för väljarna

14 Jun 2017 Sjukvården toppar listan över väljarnas viktigaste politiska frågor. Det visar en färsk opinionsundersökning från Novus.

Så når vi en mer jämlik hälsa

2 Jun 2017 Hälsoskillnaderna i Sverige är påtagliga, högutbildade kan räkna med nästan sex år längre liv än lågutbildade.