Delta på förbundets sommarkurser för ungdomar!

14 mar 2019 I år genomför vi en extra stor ungdomssatsning för alla förbundets unga i hela Sverige. Bland annat kommer två träffar hållas i sommar på temat Hälsa och livskvalité. De är planerade till 14-16 juni för tonåringar (14-19 år) och 9-11 augusti för unga vuxna (20-32 år). Missa inte chansen att träffa och byta erfarenhet med andra unga med psoriasis/psoriasisartrit.

Ung Kontakt söker nätverkare till träff i maj

12 mar 2019 Ung kontakt är ett nätverk av personer som för förbundets räkning är kontaktpersoner för medlemmar, förtroendevalda och förbundskansliet när det gäller barn-, ungdoms och anhörigverksamhet.

Mottagningar i Stockholm kan tvingas stänga

8 mar 2019 I 46 år har Psoriasisföreningen i Stockholms län drivit vård utan vinstsyfte på öppenvårdsanläggningar för psoriasis/psoriasisartrit. Men nu är verksamheten hotad.

Ny pålaga besvärlig för icke vinstdriven psoriasisvård

27 feb 2019 I fjol gjorde 6 000 patienter sammanlagt 90 000 besök på Psoriasisföreningens mottagningar i Region Stockholm. Men nu kan en ny tillämpning av momsregler i vården drabba verksamheten hårt.

Flera landsting säger nej till klimatvård

21 feb 2019

Tina är en av de som uppdaterar riktlinjerna för psoriasisartrit

13 feb 2019 Arbetet med att uppdatera de nationella riktlinjerna för rörelseorganens sjukdomar har dragit igång.

Undersökning om erfarenheter av biosimilarer

13 feb 2019 Vill du delta i en undersökning om attityder och erfarenheter av biosimilarer?

Goda råd om hälsa är guld värda

31 jan 2019 Ny forskning visar att hälsosamtal gör att vi lever längre.

Årskrönika 2018

31 Dec 2018 Nu är det dags att plocka ner almanackan för 2018 och sätta upp den för 2019, istället. När vi gör det kan vi se tillbaka på ett mycket intensivt och spännande år.