Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Senaste nytt från Psoriasisförbundet

Ny enkät om medlemsförmåner

27 maj 2020 Hjälp oss erbjuda relevanta medlemsförmåner!

Läs hela artikeln

Tips med egenvården

8 maj 2020 I senaste numret av Psoriasistidningen bjuder vi på lite egenvårdstips. Läs hur du ska ta hand om knän, armbågar och hårbotten på bästa sätt.

Läs hela artikeln

Riskgrupper vid covid-19 och samsjuklighet vid psoriasis

4 maj 2020 Psoriasis i sig är ingen riskfaktor för covid-19. Men det kan vara bra att känna till faktorer som kan leda till ett allvarligare sjukdomsförlopp.

Läs hela artikeln

Riktlinjer för psoriasisartrit släppta

29 apr 2020 Läkemedelsbehandling, rehabilitering och samordning av vårdinsatser kommer att vara huvudfokus i de nya nationella riktlinjerna för psoriasisartrit som släpptes på onsdagen. Men för att veta mer om vilka resurser som ska läggas på sjukdomen behövs det mer forskning.

Läs hela artikeln

Så hjälper du ditt barn med sin psoriasis

17 apr 2020 Hur ska man bete sig som förälder för att hjälpa sitt barn med sin psoriasis? I senaste numret Psoriasistidningen ger vi lite enkla tips som förhoppningsvis kan underlätta både för ditt barn och för dig som förälder.

Läs hela artikeln

Register visar positiva resultat av psoriasisbehandling

15 apr 2020 Tre frågor till Marcus Schmitt-Egenolf professor i dermatologi vid Umeå universitet, och huvudansvarig för psoriasisregistret PsoRegs:s årsrapport som precis släppts.

Läs hela artikeln

Experterna om coronaviruset och psoriasis/psoriasisartrit

18 mar 2020 Vad ska man tänka på kring coronaviruset om man har psoriasis/psoriasisartrit? Psoriasisförbundet har pratat med två experter på hudsjukdomar som ger sina bästa råd.

Läs hela artikeln

Försiktighetsåtgärder med anledning av coronaviruset

16 mar 2020 Psoriasisförbundet tar situationen med covid19 – coronaviruset på största allvar. Detta påverkar rutiner och arbetssätt framöver och vi kommer att iaktta extra försiktighet för att inte få eller sprida smitta.

Läs hela artikeln

Har du frågor om coronaviruset?

6 mar 2020 Om du står på immunsupprimerande systembehandling för din psoriasis/-artrit så är det bra om du håller dig uppdaterad om covid-19 (coronaviruset).

Läs hela artikeln