Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Våra 90-konton är din garanti

Du ska kunna veta att pengarna vi får verkligen går dit de ska. Och det kan du.

Psoriasisförbundet innehar två 90-konton och det innebär att hela vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Det betyder att du kan känna dig trygg med att pengarna kommer rätt!

 

Vårt ena 90-konto är kopplat till vårt eget lotteri, Psoriasislotten, som du kan läsa mer om här. Vill du skänka pengar till psoriasis-/psoriasisartritforskningen genom de stiftelser Psoriasisförbundet förvaltar, så kan du göra det via vårt PlusGiro-konto 90 00 66-2.

 

Tack för ditt stöd!

 

90-konton - Svensk Insamlingskontroll

 

90-konton – din garanti – det här är Svensk Insamlingskontroll

Svensk Insamlingskontrolls 90-konton finns för att garantera att insamlingar bland allmänheten för humanitära, välgörande och kulturella ändamål, miljövård, naturskydd och andra allmännyttiga ändamål sker på ett sunt och säkert sätt.

 

Bland annat kontrolleras att insamlingar inte belastas med oskäliga kostnader, att sunda marknadsföringsmetoder används och att ändamålsenliga metoder för insamlingskontroll utvecklas.

 

Bara de som lever upp till de höga kraven kan beviljas ett 90-konto. Lär mer här.

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!