Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Prenumerera på Psoriasislotten

Det roliga stödet till forskning och information om psoriasis och psoriasisartrit. En prenumeration kostar 250 kronor och du kan välja att få 10 lotter varje månad, kvartal eller halvår. Du får en välkomstgåva med vykort med svenska årstider och UV-mätare med termometer.

Vår gåva till dig som ny prenumerant är en UV-mätare med termometer tillsammans vykort med svenska årstider.

Din välkomstgåva

Forskning är ett effektivt botemedel mot psoriasis och psoriasisartrit. Psoriasislottens överskott går till forskning och information om psoriasis och psoriasisartrit. Att prenumerera på Psoriasislotten är att ge ett långsiktigt bidrag och samtidigt få något tillbaka. Högsta vinsten är 100 000 kr och du kan även vinna på nitlotter med vinstchans på 5 000 kr varje kvartal. Vinster och nitlotter registreras enkelt här. Du kan inte prenumerera från kreditkonto och du måste vara över 18 år, vilket vi kontrollerar genom angivet personnummer vid registrering. Ett stort tack ska du ha för att du stöttar oss genom prenumeration av Psoriasislotten!

90-konto med licens av Svenska Spelinspektionen

 

Spelinspektionen

Svensk Insamlingskontroll

Stödlinjen