Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Välkomstpaket

Det lönar sig att vara medlem

När du blir medlem i Psoriasisförbundet får du:

Psoriasistidningen

Vår egen medlemstidning som kommer 6 gånger per år.

 

Scandic

Som medlem har du rabatt när du bokar hotellrum på Scandic.

 

Medlemspris på barnförsäkring

Billigare sjuk- och olycksfallsförsäkring för barn och barnbarn som gäller under kvällar och lov när kommunens försäkringar inte gäller.

 

Medlemspris på hemförsäkring

Billigare hemförsäkring som gäller för egendom egna, lånade eller hyrda saker, reseskydd i 45 dagar, skadestånd om du råkar skada någon annan, eller själv blir utsatt för våld och allrisk för otursdagar.

 

Psoriasiskompassen och broschyrer som förbereder dig inför läkarbesöket

Det mesta som vi gör är öppet för alla men detta är våra unika medlemsförmåner. Psoriasiskompassen guidar dig i vården och hur myndigheter bedömer psoriasis och psoriasisartrit. Våra två broschyrer förbereder dig med psoriasis eller psoriasisartrit inför läkarbesöket.

 

Vårt välkomstpaket

Alla medlemmar får ett medlemskort som fungerar som ett bevis på medlemskap. Huvudmedlemmar får ett välkomstpaket med vår samlade kunskap i broschyrer och vuxna får en Psoriasislott med vinstchans på 100 000 kr.

 

Hur du tar del av dina medlemsförmåner finns på Mina sidor som du får tillgång till när du blir medlem. Bli medlem här.