Gösta A Karlssons 60-års fond

Stiftelsen Gösta A. Karlssons 60-årsfond grundades år 1983 genom penninggåvor från enskilda personer och föreningar. Fonden lämnar bidrag till vetenskaplig forskning. Fonden kan även lämna bidrag till organisationer och institutioner som verkar i enlighet med Psoriasisförbundets syfte.

Stadgarna finns att ladda ner på denna sida.

Ansökan om medel

Skicka ansökan till Gösta A. Karlssons 60-årsfond, Bellmansgatan 30, 118 47 Stockholm. Det finns inget slutdatum för ansökan men vi ser gärna att ansökan inkommer före 1 juni. Ansökan sänds in i ett exemplar.

Ansökningsblanketten finns här på sidan.

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor som rör Gösta K. Karlssons 60-årsfond? Du är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!