Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Materialbanken

På denna sida finns material som du kan ladda hem eller beställa. Vi håller just nu på att uppdatera material för tryck, bland annat broschyrer om att leva med psoriasis och psoriasisartrit. Håll utkik! Är det något du saknar eller vill fråga om kan du alltid kontakta oss!

Materialbanken innehåller även material som du kan beställa hem, exempelvis för att kunna dela ut vid kampanjer och liknande. Letar du efter Psoriasisförbundets profilprodukter så finns de här.

 

 

Bli medlem – beställ minifoldern! 

Materialbanken minifolder

Minifoldern är trevikt i plånboksstorlek. Lätt att ta med sig och att dela ut!

 

Bli medlem – folder med förtryckt avi

 

 

Beställ material

  • Här anger du hur många exemplar du vill beställa. Max antal är 50 exemplar.
  • Här uppger om du beställer för läns- och lokalavdelning - eller om du beställer till en vårdmottagning eller liknande.
  • Faktura för fraktkostnader skickas till denna adress.

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!

Vill du prenumerera på Psoriasistidningen?

Psoriasistidningen

Psoriasistidningen

Psoriasistidningen ingår i medlemskapet. Om du vill prenumerera på tidningen utan att vara medlem så kostar en prenumeration 300 kr om året. Klicka här för prenumeration.