Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Internationella Psoriasisdagen

Den 29 oktober varje år uppmärksammas psoriasis över hela världen genom Internationella Psoriasisdagen, World Psoriasis Day.

I hela världen lever mer än 125 miljoner människor med psoriasis.  Kampanjdagar som Internationella Psoriasisdagen behövs för att belysa de psoriasissjukas situation och för att skapa större förståelse för vad det innebär att leva med psoriasis och psoriasisartrit.

 

Om vi är många som arbetar för bättre vård och mer forskning kring psoriasis och psoriasisartrit blir vi starkare och kan uträtta mer.Ditt stöd behövs i vårt arbete för en rättvis och jämlik vård – här i Sverige och i hela världen!

 

 

Det här kan du göra:

Syftet med Internationella Psoriasisdagen är att öka kunskapen om psoriasis och psoriasisartrit. Internationella Psoriasisdagen genomförs på initiativ av IFPA, International Federation of Psoriasis Associations.

Läs mer om Internationella Psoriasisdagen globalt här