Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Psoriasiskompassen - hjälper dig hitta rätt i vård och omsorg!

Psoriasiskompassen är din vägledare för att hitta rätt när du behöver information. Här hittar du länkar till information som finns på vår hemsida och länkar till externa källor som kan vara bra att känna till.

Välkommen till Psoriasiskompassen!

 

Här samlar vi länkar till avsnitt på vår egen hemsida men även till andra organisationer, myndigheter eller informationskällor som kan vara av nytta för dig som har psoriasis och psoriasisartrit. Letar du efter information om exempelvis särskilt tandvårdsbidrag vid läkemedelsbehandling eller vill du hitta en fysioterapeut nära dig? Här finns länkarna så du hittar rätt!

 

Listan kompletteras och uppdateras efter hand. Är det någon information du saknar? Kontakta oss på info@pso.se och tipsa oss om vad vi ska lägga till!

 

Klicka på knapparna nedan för att komma till antingen avsnittet om psoriasis eller det om psoriasisartrit!

 

Psoriasiskompassen som medlemsförmån

Psoriasiskompassen finns även som ett mer utförligt kompendium med både information och länkar. Den finns att ladda ned som PDF via Mina sidor.

Inte medlem? Det kan du fixa snabbt genom att klicka här.

 

Psoriasis

Saknar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!