Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Prenumerera på Psoriasistidningen

Psoriasistidningen

Psoriasisförbundets medlemstidning, Psoriasistidningen, utkommer med 6 nr per år. 

I Psoriasistidningen hittar du senaste nytt från forskningen om psoriasis och psoriasisartrit, berättelser om hur det är att leva med sjukdomarna och granskningar av vården. Det är en av våra absolut mest uppskattade medlemsförmåner. I Psoriasistidningen finns också en del handfasta tips för hur du behandlar din psoriasis och psoriasisartrit, hur du gör för att få träffa en specialist i vården och hur du kan öka dina chanser att få diagnos och rätt behandling. Som medlem får du även Psoriasistidningen digitalt och detta gäller också dig som är familjemedlem.

Vill du läsa fler nummer av tidningen? Bli medlem. Då får du sex nummer av Psoriasistidningen per år direkt hem i brevlådan samt tillgång till hela vårt digitala arkiv.

Har du frågor eller synpunkter om tidningen? Kontakta redaktör Marcus Rehnberg på marcus.rehnberg@pso.se

 

 

Ja, jag vill bli medlem

 

Annonsera i Psoriasistidningen

 

Är du intresserad av att annonsera i Psoriasistidningen?

Kontakta Mats Larson på 072-0796630 eller mats.larson@pso.se 

 

Utgivningsplan för 2024

Undrar du något?

Ställ en fråga

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig. Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!