Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

God jul från avdelningen

Önska medlemmarna en god jul!

Här kan avdelningen beställa en julhälsning och en Psoriasislott till varje medlem. Medlemmar under 18 år får UV-kort.

Vad får vi? Ni får hjälp med hela utskicket med en julhälsning och en Psoriasislott till varje medlem. Medlemmar under 18 år får UV-kort. Varje brev anpassas så att det framgår att det är er avdelning som ger lotten genom att er logga och era kontaktuppgifter står på julhälsningen. Du kan titta på hur julhälsningen ser ut för en av våra länsavdelningar här.

 

Vad kostar det? Beställningen kostar 20 kronor per lott och 15 kronor per utskick och då ingår allt: porto, kuvert, kuvertering samt tryck av julhälsning. Totalt blir det 35 kronor per medlem och det är samma pris för de under 18 år som får UV-kort istället. Faktura skickas till er i samband med att hälsningar och lotter skickas till era medlemmar inför jul.

 

Hur är gången? Beställning görs i formuläret nedan senast den 8 december. Utskick är planerat att skickas veckan därpå.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler saker för medlemmarna

Medlemsmaterial och lotter finns även på denna sida.