Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Ung kontakt

Är du ett barn, en ungdom eller en nära anhörig, som har frågor kring psoriasis/psoriasisartrit eller om Psoriasisförbundet?

Tveka inte att höra av dig till oss på Ung kontakt! Vårt nätverk är till för att ge ökad delaktighet och erfarenhetsutbyte. Läs gärna mer nedan.

 

Välkommen på frågestund 21 april

 

Den 21 april klockan 18.30 bjuder Ung kontakt in dig till frågestund med chefssjuksköterska Susanne Bergqvist där vi kommer ha fokus på närstående och barn. Mötet sker digitalt genom Microsoft Teams där du som är närstående, familjemedlem eller barn enkelt kan delta genom länk till videokonferensen eller genom att ringa in till ett vanligt telefonnummer.

Anmäl dig i formuläret nedan så får du ett välkomstmejl i god tid till träffen den 21 april klockan 18.30.

 

Välkommen med din anmälan

Du anmäler dig nedan

 

Vad är nätverket Ung kontakt?

Ung kontakt är ett nätverk av personer som för förbundets räkning är kontaktpersoner för medlemmar, förtroendevalda och förbundskansliet när det gäller barn-, ungdoms och anhörigverksamhet. Vi svarar på dina frågor och ska göra vårt bästa för att hjälpa dig att finna de svar du söker! Du når oss enkelt på [email protected] och vi svarar så fort som möjligt.

 

Är du intresserad av att bli en del av Ung kontakt? Maila [email protected]. Som Ungkontakt krävs det inte att du är förtroendevald inom Psoriasisförbundet, utan att du har ett intresse av ämnet och är medlem. Kontaktpersonernas främsta uppgift är att vara samtalspartner och bygga nätverk inom förbundet, men även externt.

 

Vi kämpar för att alla med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv.

Tillsammans är vi starka

Undrar du något?

Ställ en fråga

Du kan skicka en fråga till oss här, så svarar vi så fort vi kan.

Ställ en fråga
Tack för din fråga!