Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Beställ profilprodukter till avdelningen

Profilprodukter är saker med ganska litet värde och med logotyp tryckt på varan.

Vi vet att profilprodukter är ett bra och långsiktigt sätt att marknadsföra sig på. Vanligaste profilprodukten torde vara pennor, titta i ditt eget pennställ så har du säkert många olika pennor med tryck från föreningar eller företag.

 

Förbundet har UV-kort som profilprodukt för tillfället. Det är ett kort med temperaturmätare på ena sidan och mätare för UV-strålning på andra sidan.

 

Profilprodukter finns i begränsad upplaga i lagret men blir de populära så tar vi fram fler. Tygkassarna är för tillfället slut men kontakta oss gärna om du ser ett behov av fler så ska vi överväga detta.

 

Det går att beställa via formuläret nedan, eller genom att ringa 08 600 36 36 eller beställ via e-post: [email protected]

 

Praktiskt UV-kort i ID-kortsformat. 10 kronor styck, frakt tillkommer.

Beställ profilmaterial

  • Notera att fraktkostnader tillkommer.

 

Här hittar du vår integritetspolicy.

Notera att vi inte sparar personuppgifter efter att vi har skickat beställning.