Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Bli medlem 300 000 anledningar att stödja oss

Psoriasis är en ärftlig kronisk sjukdom som känns både på utsidan och insidan. I Sverige beräknas 300 000 personer vara drabbade. Psoriasisförbundet är en medlemsorganisation som arbetar för att alla med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv. Vi påverkar vården och håller våra medlemmar informerade. Håll dig uppdaterad - bli medlem!

 

Vi fyller 60 år!

 

Spara i Humanfonden är enkelt och givande

Dela med dig av ditt sparande i Humanfonden. Swedbanks Humanfond är en ideell fond som investerar i företag som aktivt arbetar med miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. Fonden är även Svanenmärkt. Om du gör ett vanligt sparande i Swedbanks Humanfond så skänks en liten men mycket betydelsefull gåva till Psoriasisförbundet varje år.

Swedbank Humanfonden

Vinst för forskning och information!

Psoriasislotten ger både vinstchans på 100 000 kronor och överskott till forskning och information.

Psoriasislotten 2023

Swisha lite glädje och hopp!

Swisha valfri summa till nummer 90 00 662 eller klicka nedan. Tack för din gåva för en bättre framtid för alla med psoriasis och psoriasisartrit. Varje gåva gör skillnad.

Swish - En smidig gåva

Mer än en tanke

Med en minnesgåva hedrar du minnet av den du saknar samtidigt som du bidrar till forskningen om psoriasis och psoriasisartrit.

Minnesgåva

Vår kalender

Engagera dig som månadsgivare