Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Psoriasisförbundet söker gåvoförmedlare!

Har du tid över och vill ägna dig åt gåvoinsamling som gynnar forskning och påverkansarbete om psoriasis och psoriasisartrit? Då kanske jobbet som gåvoförmedlare hos Psoriasisförbundet kan vara något för dig.

Psoriasisförbundets gåvoförmedling utökar sitt arbetslag och söker dig som är framåt och inkännande. Vi är ett tjugotal gåvoförmedlare som arbetar med vår säljcoach Helena Anderberg. Tillsammans skapar vi årligen ett stort tillskott till forskningen genom Psoriasislotten.

 

För att passa som gåvoförmedlare behöver du vara trevlig, inkännande och orädd för att ta kontakt med andra. Du behöver kunna ta såväl ett ja som ett nej med ett leende. Att ha ett stort kontaktnät med vänner, bekanta eller inom olika företag är meriterande.

 

Arbetet sker hemifrån och du kommer erbjudas kunder att ringa på direkt från start. Att jobba som gåvoförmedlare innebär stort eget ansvar och du styr själv över dina arbetstider. Uppdraget är provisionsbaserat, telefonersättning ingår och semesterersättning betalas ut månadsvis. Vi förväntar oss att du arbetar minst 25 % men vi ser helst att du har tid för att arbeta ännu mer med vår gåvoförmedling.

 

Många av våra gåvoförmedlare är pensionärer och har arbetat länge med sina kunder men vi välkomnar alla sökande som passar in på denna annons och som kan och vill arbeta hemifrån. Vi vill att du som passar in på denna beskrivning gör en intresseanmälan i formuläret nedan. Att jobba som gåvoförmedlare innebär stort eget ansvar och du styr själv över dina arbetstider. Tveka inte utan kontakta oss på telefonnumret eller e-posten nedan om du undrar över något. Välkommen med din ansökan!

 

Gåvoförmedlare

*” anger obligatoriska fält

Adress
Max filstorlek: 146 MB.
Max filstorlek: 146 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

Med vänlig hälsning

Helena Anderberg Vilchez

Psoriasisförbundets Insamlingskontor

helena.anderberg@pso.se

054-15 51 70

Frågor om tjänsten?

Ställ en fråga

Då kan du ställa en fråga till Helena direkt här!

Ställ en fråga
Tack för din fråga!