Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Psoriasisförbundet söker gåvoförmedlare!

Har tid över? Du kanske är pensionär? Vill du lägga tid på vår gåvoinsamling som gynnar forskning och påverkansarbete om psoriasis? Då är du välkommen som gåvoförmedlare hos oss!

För att passa som gåvoförmedlare behöver du vara trevlig, inkännande och orädd för att ta kontakt med andra. Du behöver kunna ta såväl ett ja som ett nej med ett leende. Att ha ett stort kontaktnät med vänner, bekanta eller inom olika företag är meriterande.

 

Vi är stolta över vårt rikslotteri som genom åren genererat medel till Psoriasisförbundets verksamhet och våra två forskningsfonder som årligen delar ut forskningsbidrag.

 

Vi vill att du som passar in på denna beskrivning gör en intresseanmälan i formuläret nedan. Tveka inte utan kontakta oss på telefonnumret nedan så berättar vi mer om arbetet som gåvoförmedlare.

 

Gåvoförmedlare

 

Med vänlig hälsning

Helena Anderberg Vilchez

Psoriasisförbundets Insamlingskontor

[email protected]

054-15 51 70