Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Hitta din kontaktperson

Här kan du läsa om Psoriasisförbundets kontaktpersoner och vem som passar dig och just dina frågor.

Få kontakt med en kontaktperson genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

 

 

Kontaktpersoner

Ursula O´Connor

Living in Bromma, Stockholm, am originally from Ireland. I was in my twenties when I got the diagnosis. I want to support those that have recently moved to Sweden or prefer to speak English.

Annika Olofsson

Bor i Hörnefors i Västerbotten. Har haft psoriasis och psoriasisartrit i cirka 40 år. Jag vill komma i kontakt med människor, visa att man inte är ensam, stötta ge tips och råd och berätta om vår verksamhet.

Ann-Sofi Eriksson

Bor i Bjärred i Skåne. Jag har invers psoriasis, nagelpsoriasis och psoriasisartrit. Sjukpensionär som tidigare arbetat som sjuksköterska. Jag har själv kämpat med att få hjälp med min artrit och psoriasis, och vill hjälpa andra och vara ett stöd.

Anna-Karin Nylund

Bor i Boden i Norrbotten. Jag har PPP (handflator och under fötterna) och psoriasisartrit. Jag delar gärna med mig om mina erfarenheter av sjukdomen och mina kontakter med sjukvården.

Marianne Hedkvist

Bor i Öjebyn i Norrbotten. Jag har många i min släkt som har psoriasis/psoriasisartrit, har själv misstankar men ingen fastställd diagnos. Jag vill vara tillgänglig och sprida kunskap.

Jan Andersson

Bor i Skurup i Skåne. Jag fick psoriasis 1969 och har på olika sätt engagerat mig i Psoriasisförbundet. Jag följer med intresse forskning om psoriasis.

Helena Bender

Bor i Tidaholm i Västra Götaland. Jag har haft psoriasis i huden sedan ett par års ålder och fick diagnosen i förskoleåldern. I början av 70-talet fick jag värk i kroppen vilket visade sej vara artrit.

Christer Markerius

Bor i Stenstorp i Västra Götaland. Jag har haft psoriasis sedan tidiga tonåren och psoriasisartrit sedan tjugoårsåldern. Jag vill hjälpa andra, stötta, vara ett bollplank och dela med mig av mina erfarenheter.

Rolf Claesson

Bor i Skillingaryd i Jönköping. Vill dela med mig av mina erfarenheter om min psoriasis som jag har drabbats av på hela kroppen, är nu fri från symtomen. Hoppas att jag kan stötta någon med min erfarenhet.

Emilia Lestander

Bor i Umeå i Västerbotten. Jag har både psoriasis och psoriasis artrit sedan 10 år tillbaka, men även andra autoimmuna sjukdomar.

Nina Kaptelinina

Bor i Hörnefors i Västerbotten. Min sambo har psoriasis och psoriasisartrit. Jag vill vara ett stöd för andra anhöriga.

Tindra Hjelmberg

Bor i Nacka i Stockholm. Fick min diagnos för ett par år sedan, efter många läkarbesök. Jag lever ett aktivt liv och vill gärna stötta dig med mina kunskaper och erfarenheter. Min sjukdom är inte min vän, inte heller min fiende. Den är bara en del av mig.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så parar vi ihop dig med en kontaktperson.

E-post(Obligatoriskt)
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.