Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Dela med dig av dina erfarenheter av att lämna klagomål

Funktionsrätt Göteborgs projekt Tyck till undersöker hur Göteborgs Stad tar hand om synpunkter. Under våren intervjuades politiker och tjänstemän. Nu behövs invånare, brukare och anhörigas egna erfarenheter av hur staden hanterar synpunkter och klagomål.

2017 registrerade varje stadsdel i Göteborg i snitt 164 synpunkter. Det är mindre än 0,005 synpunkter per invånare! Utan göteborgarnas klagomål blir det svårt för organisationer som Funktionsrätt Göteborg och Psoriasisförbundet att bevisa problem och driva på förändring.

Klagomål kan gälla allt som staden ansvarar för. ”Att lämna ett klagomål” kan vara alltifrån att i förbifarten berätta vad man tycker för personalen, till att skicka en lång skrivelse till chefen.

Genom att svara på fem frågor kan du dela med dig av dina erfarenheter av att vara missnöjd och lämna klagomål till Göteborgs Stad. Läs mer på Tyck tills hemsida. Här hittar du frågelistan.

Skriven av: Karl Lindberg

Foto: 123rf Stock Photo