Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Claes Elfsberg får proffsen att svara på frågor om psoriasis

Du ställer frågorna - experterna svarar!

I anslutning till Internationella psoriasisdagen så bjuder vi in till en digital, livesänd frågestund med några av Sveriges främsta experter på psoriasis och psoriasisartrit – medlemmarna i Psoriasisförbundets medicinska och vetenskapliga råd. Frågestunden sänds den 31 oktober och kommer gå att se i efterhand.

Under ledning av Claes Elfsberg så får våra proffs på både hud och leder svara på och diskutera de frågor våra medlemmar och andra intresserade tycker är viktigast. Claes Elfsberg är en mycket erfaren journalist och du kanske känner igenom honom som bland annat nyhetsuppläsare i Sveriges Televisions Rapport. De som svarar på frågorna är sjuksköterskor, läkare och forskare med mångårig erfarenhet inom dermatologi och reumatologi.

Skriv upp datumet i din kalender och skicka gärna in din intresseanmälan redan idag så får du mer information och länk till eventet per epost längre fram.
I formuläret kan du även ställa en fråga till experterna. Kanske just din kommer med?

Välkommen till en spännande och lärorik eftermiddag!

 

Anmälningsformulär kommer inom kort.