Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Välkommen till Bohuslän-Älvsborgs lokalavdelning

Bohuslän-Älvsborgs lokalavdelning omfattar kommunerna Munkedal, Uddevalla, Stenungsund, Orust, Tjörn, Lilla Edet, Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Mellerud, Dals-Ed, Bengtsfors, Åmål, Strömstad och Tanum.

Höstpromenad med Bohuslän-Älvsborgs styrelse 2023 

 

 

Kom och träffa styrelsen på en trevlig promenad och ställ dina frågor till oss.  

Vi kommer besöka följande städer. 

 

2 september  

Plats: Sundsby säteri, Tjörn. Tid: 12.00 

 

14 oktober  

Plats: Gustavsbergs parkering, Uddevalla. Tid: 12.00 

 

28 oktober 

Plats: Mariagården, Stenungsund. Tid: 12.00 

 

Maila oss om du har några funderingar. 

Med vänlig hälsning Styrelsen 

_____________________________________________________________

 

Bohuslän-Älvsborgs lokalavdelning  har bildats genom sammanslagning av PSO MUSKOT, Norra Älvsborg och Stömstad-Tanum. Vi fortsätter att utvecklas och vi hoppas få fler medlemmar, vilket ger större tyngd för styrelsen att agera gentemot politiker och sjukvård. Vårt arbete går i första hand ut på, att se till att våra medlemmar har tillgång till bra sjukvård med bl.a. rätt till medicinsk fotvård och mjukgörande salvor inom högkostnadsskyddet.

 

Inom lokalavdelningens område finns fem behandlingsanläggningar, i Uddevalla, Stenungsund, Trollhättan, Ed och Strömstad. Vi har en kontaktman för varje anläggning, där vi bl.a. bjuder på luciakaffe. Under de senaste åren har vi tillsammans med länsavdelningen jobbat för att ljusbehandlingarna i Stenungsund och Kållekärr skall vara kvar. Tyvärr har vi inte Kållekärrs anläggning kvar, men ljusbehandlingen i Stenungsund är i drift och fungerar bra.

 

Vi deltar i ABF:s olika avdelningar för att ge våra medlemmar tillgång till riktade kurser för att bl.a. utveckla våra sociala aktiviteter. Vi ingår även i HSO Uddevalla, i Rådet för funktionshinderfrågor i Tjörn och Stenungsund och deltar i Västra hälso- och sjukvårdsnämndens dialogmöten.

Kontakt

Bohuslän-Älvsborg

Psoriasisförbundet Bohuslän - Älvsborg
c/o Lisbeth Olofsson
Myrvägen 11
471 41 Rönnäng070-770 62 71

Skicka e-post

Kontaktperson

Lisbeth Olofsson, Ordförande

070-770 62 71

Skicka e-post