Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Aktuell information

Ny läkare hos Psoriasisförbundet Malmö Vellinge.

Det har lyckats oss att knyta en ny specialistläkare till vår mottagning. Albert Duvetorp är en auktoritet inom den svenska psoriasisvården. Han forskar bl. a inom psoriasis och samsjuklighet samt inom klimatvårdens effekter för unga med psoriasis.
Albert, som arbetar som specialistläkare på hudkliniken på SUS i Malmö kommer från och med den 1 mars 2019 även att ha mottagning hos oss.
För tidbokning ringer du som vanligt till Marianne eller Carina på telefon: 040-23 63 48
Vi hälsar Albert Duvetorp varmt välkommen till oss och ser fram emot att få samarbeta med honom.

Styrelsen PSO Malmö Vellinge

 

 

Nytt avtal för PSO:s behandlingsanläggningar

Allt sedan Region Skåne i februari 2018 valde att inte förlänga vårt avtal har vi arbetat intensivt med att kontakta ett stort antal hudkliniker i Skåne med en förhoppning om att kunna ingå underleverantörsavtal. Vi har även arbetat efter ett annat spår och uppvaktat politiker inom Region Skåne. Det är detta idoga arbete som nu gett resultat.

Den 27 september 2018 tog Hälso- och Sjukvårdsnämnden inom Region Skåne ett beslut om ett nytt IOP-avtal för Psoriasisförbundet i Skåne angående ljusterapi. Avtalet ersätter vårt nuvarande avtal och gäller fr o m den 1 januari 2019 och två år framåt med möjlighet till förlängning i ett år. Avtalet omfattar Psoriasisförbundets samtliga fem anläggningar i Skåne.
Genom avtalet tryggas vår verksamhet under ett antal år framöver.

Åke

 

 

Information gällande behandling av dina personuppgifter

 

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen, GDPR, att gälla som lag inom samtliga medlemsländer inom EU.

 

Det är viktigt att du känner dig trygg då du lämnar dina personuppgifter till Psoriasisförbundet Malmö Vellinge och vi vill vara transperanta i hur vi använder dem. Vi har därför uppdaterat informationen i vår personuppgiftspolicy.

 

I policyn kan du även läsa om vilka rättigheter du har och hur du går tillväga för att exempelvis få tillgång till dina personuppgifter.

 

Utöver vårt medlemsregister använder vi oss av ett medicinskt journalsystem för registrering av våra patienter som erhåller ljusbehandling samt de patienter som konsulterar vår läkare.

 

Läs gärna mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här!