Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Polenresa i april 2018.

 

Ett drygt tjugofemtal personer från Psoriasisförbundet Malmö Vellinge åkte under några dagar i april i år till Świnoujście i Polen för en spa- och rekreationsresa. Resan utgick från Malmö, och med buss tog vi oss till Ystad för färjetransport till Polen.
Under en dag gavs möjlighet till spa-behandling på hotellet. Det var allt från ansiktsbehandling till helkroppsmassage med varma oljor och heta stenar. På hotell Radison Blu fanns även tillgång till en fin poolanläggning högst upp på hotellets tak.
På kvällarna blev det stora kulinariska utsvävningar. På fredagen avåts en utsökt buffé på hotellet och på lördagen tog vi oss till en liten intim restaurang i utkanten av staden. Här bjöds på en utsökt trerätters meny med allt det bästa från det polska köket.
Det fanns även tid för en liten bussutflykt till en mycket intressant och lärorik rundvandring
i en miniatyrpark med kända byggnader och minnesmärken som finns kring Östersjön och Baltikum.
Alla som deltog på resan var mycket nöjda med allt, hotell, mat och spa-behandling och ser med stor förhoppning fram emot en uppföljningsresa.

Åke

 

Kontakt

Malmö Vellinge

Psoriasisförbundet
Baskemölleg 3D
214 40 Malmö

040-23 63 48

Skicka e-post

Kontaktperson

Åke Olsson, Ordförande

070-645 15 93