Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Södra Älvsborg

Södra Älvsborgs lokalavdelning omfattar kommunerna Alingsås, Borås, Bollebygd, Herrljunga, Lerum, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda.

Vattengympan ställs in i vår

 

Vi hade för avsikt att fortsätta vattengymnastiken i Rehabbadet på SÄS Borås nu i vår. Tyvärr visade sig kostnaderna bli oöverstigliga. Bassänghyra och instruktör skulle kosta minst 50 000 kr på ett år och intresset från medlemmarna har varit svalt. Trots gratis bad under hösten samlade vi bara knappt 10 personer per gång. Vi har varit i kontakt med bl.a. Personskadeförbundet för att kunna dela på kostnaderna, men de hade inte heller ekonomisk möjlighet att delta. Det är därför ytterst tveksamt om det kan bli någon fortsättning framöver. Vill du veta mer? Ring 070-729 68 14 eller skicka ett mail till sodraalvsborg@pso.se

Kontakt

Södra Älvsborg

Psoriasisförbundet Södra Älvsborg
Viskastrandsgatan 5
506 30 Borås

076-566 93 02

Skicka e-post

Kontaktperson

Stefan Fransson, Ordförande

076-566 93 02

Skicka e-post