Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Jönköping bjuder in till föreläsning

Varmt välkomna till en eftermiddag med föreläsningar om psoriasis och psoriasisartrit.

Hur är det att leva med psoriasis och psoriasisartrit? Thomas Holmqvist som är legitimerad psykolog och med egen erfarenhet som psoriatiker, berättar om de psykologiska aspekterna av att leva med psoriasis och psoriasisartrit. Vi får även ta del av de nya nationella riktlinjerna för psoriasis, vad innebär de för patienter och vårdgivare?

 

Varmt välkomna!

 

Kontakt

Jönköpings län

Psoriasisförbundet
Birger Jarlsgatan 7c
554 63 Jönköping

070-6705342

Skicka e-post

Kontaktperson

Conny Erixon, Ordförande

070-6705342

Skicka e-post