Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Bli månadsgivare och stöd forskningen långsiktigt

Vi vill gärna slå ett extra slag för ett regelbundet givande och åtagande, som att bli månadsgivare. Det är ett livsviktigt bidrag för att på ett långsiktigt sätt och tillsammans med andra samla ihop medel till forskning som gör skillnad.

Psoriasisförbundets satsningar på psoriasisforskning har bland annat lett till en ökad förståelse av genetiken kring psoriasis, vilket har stor betydelse för att kartlägga vem som får det, varför man får det och i framtiden kanske även utveckla individualiserad behandling.

 

Forskningsfonderna har även bidragit med medel till den forskning som var först i världen med att påvisa kopplingen mellan psoriasis och hjärt-kärlsjukdom, vilket påbörjade utvecklingen av den moderna synen på psoriasis som en inflammatorisk systemsjukdom.

 

Tillsammans får vi det att hända – och vi är otroligt tacksamma för allt stöd som ges!

 

Så här fungerar det att bli månadsgivare:

 

Skriv ut blanketten för medgivande till autogiro, välj hur mycket du vill bidra med varje månad. Skicka in blanketten!
Du får en bekräftelse och ett meddelande när den första dragningen görs. Dragning görs den 28:e varje månad. (Du kan alltid dra tillbaka medgivandet.)

 

Välkommen som månadsgivare! Uppdatera dig på forskningssidan där utdelade medel redogörs för. Så vet du vad för livsviktig forskning som görs med hjälp av bland annat dina pengar.

Skriven av: louise