Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Sjukvården viktigast för väljarna

Sjukvården toppar listan över väljarnas viktigaste politiska frågor. Det visar en färsk opinionsundersökning från Novus. Även det senaste numret av Psoriasistidningen konstaterar att sjukvården blir en allt viktigare fråga för väljarna.

I opinionsundersökningen puttar sjukvården ned migrationen från dess tidigare topplacering. I Psoriasistidningen (2/2017) gör Kristoffer Housset från pr-byrån Westander följande bedömning av chanserna för sjukvården att även hamna överst på dagordningen i nästa valrörelse:

 

Sjukvården har god potential att bli en viktig valfråga, men för att det ska kunna bli verklighet krävs både en engagerande problembeskrivning och att lösningarna splittrar de politiska partierna så att det blir debatt.

 

Du kan läsa artikeln här

Skriven av: Psoriasisförbundet